Apkeptos dešrelės

500 g dešrelių (sardelių) 1 šaukštas garstyčių, 1 kiaušinis, 1 šaukštas maltų džiūvėsių.

Dešreles nulupti, išilgai įpjauti, pjūvį patepti garstyčiomis ir suspausti. Pamirkyti plaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsiuose ir apkepinti karštuose riebaluose. Paduoti su bulvių salotomis.

Apkeptos dešrelės
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...