Aptepas duonai

1 dėžutė konservų „Troškinta jautiena“, 150 g kepenų, 2 svogūnai.

Nuvalytas kepenis supjaustyti, apkepinti konservų riebaluose, įpilti vandens ir uždengus patroškinti 5 min. Svogūną supjaustyti ir pakepinti konservų riebaluose. Svogūną, kepenis ir mėsą sumalti, gerai išsukti.

Šią masę galima naudoti duonai aptepti arba bulvių virtiniams, lietiniams ar pyragėliams įdaryti.

Aptepas duonai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...