REIKĖS:
1/2 stiklinės tekilos
1 mažo jalapeno, plonai supjaustyto
5 stiklinių supjaustyto arbūzo be kauliukų
1/2 stiklinės žaliųjų citrinų sulčių + 4 griežinėlių papuošimui
jūros druskos papuošimui
1 stiklinės ledo kubikėlių + papuošimui
GAMINIMO EIGA:
Sumaišykite tekilą su puse turimų jalapeno griežinėlių ir palikite 15-30 min (kuo ilgiau laikysite, tuo aitresnis kokteilis gausis). Jeigu Jus nebenaudojate jalapeno, praleiskite šitą žingsnį.
Maišytuve suplakite žaliųjų citrinų sultis ir arbūzo gabaliukus ir ledo kubikėlius.
Į lėkštutę įberkite druskos, žaliųjų citrinų sultimis sudrėkinkite stiklinių kraštus ir panardykite į lėkštę su druska.
Į stiklines sudėkite ledo gabaliukus. Įpilkite arbūzo sultis.
Į kiekvieną stiklinę įpilkite po 2 valg. šaukš. tekilos. Papuoškite žaliųjų citrinų griežinėliais ir paduokite.