Avižiniai sausainiai

Ingredientai

200 gramų miltų

1 šaukštelis kepimo miltelių

stiklinė avižinių dribsnių

100 gramų cukraus

150 gramų sviesto

1 kiaušinis

1 šaukštelis vanilinio cukraus

žiupsnelis druskos

GAMINIMO EIGA:

1. Sviestą palaikykite kambario temperatūroje. Iki purios masės išsukite sviestą su cukrumi, įmuškite kiaušinį, suberkite vanilinį cukrų ir druską, gerai išmaišykite.

2. Kitame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Suberkite miltus į tešlą, dar kartą gerai išmaišykite. Pabaigoje įmaišykite avižinius dribsnius.

3. Skardą išklokite kepimo popieriumi. Šaukštu suformuokite iš tešlos apskritus paplotėlius, nepamirškite tarp sausainių palikti tarpo. Įkaitinkite orkaitę iki 175°С temperatūros. Kepkite sausainius 15–20 min., kol kraštai gražiai paruduos.

aviziniai sausainiai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...