Bandelės su cinamonu

REIKĖS:

250 mililitrų šilto pieno

13 gramų šviežių mielių

100 gramų cukraus

450 gramų miltų

75 gramų sviesto

1 šaukštelio druskos

2 šaukštų minkšto sviesto

2 šaukštų cinamono

1 šaukštelio vanilinio cukraus

1 kiaušinio trynių

2 šaukštų pieno

GAMINIMO EIGA:

Mieles užpilame cukrumi ir šiltu pienu, paliekame 10 minučių kol pradės putoti. Beriame druską ir cinamoną. Įsijojame miltus ir sudedame sviestą,viską gerai išmaišome. Minkome 10 minučių kol tešla tampa minkšta ir glotni. Tešlą inde paliekame apdengtą rankšluosčiu bent 1 valandą, kad tešla padvigubėtų. Tešlą išminkome ir iškočiojame į kvadratą. Tešlą ištepame sviesto,cukraus, vanilinio cukraus ir cinamono mišiniu. Tešlą tvirtai suvyniojame kaip vyniotinį. Susukę užspaudžiame kraštus ir pjaustome 4 centimetrų griežinėliais. Bandeles sudedame į kepimo popieriumi padengtą kepimo skardą, pridengiame ir dar kildiname 30 minučių. Bandeles patepame kiaušinio trynio ir pieno mišiniu ir šauname į iki 225 C įkaitintą orkaitę 10-15 min. arba kol gražiai paruduos.

bandeles su cinamonu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...