Tešlai: 300 g miltų, 15 g mielių, cukraus, 0,5 stiklinės pieno, 2 tryniai, 1 šaukštas margarino. Įdarui: 300 g virto kumpio, 1 svogūnas, 1 šaukštas maltų džiūvėsių, 0,5 šaukšto sviesto, druskos, pipirų. Užmaišyti mielinę tešlą ir palikti, kad pakiltų, tada įmušti kiaušinius, supilti pieną, likusius miltus, trynius, ištirpintą Margariną ir suminkyti. Leisti pakilti.
Įdarui kumpį ir pakepintą svieste svogūną sumalti, įberti pipirų, druskos, įmaišyti maltus džiūvėsius. . ” Lentą pabarstyti miltais, tešlą iškočioti 1 cm storio lakštu, išspausti stikline apvalius skridinėlius, dėti į vidurį įdaro, sulenkti per pusę, kraštus patepti baltymu ir užspausti. Dėti ant riebalais pateptos skardos, pastatyti šiltai, kad pakiltų, aptepti suplaktu kiaušiniu ir iškepti.