Bulvių kukuliai su dešra

1 kg virtų bulvių, 300 g miltų, 1 kiaušinis, druskos. Įdarui: 250 g arbatinės dešros, 1 sena bandelė, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, druskos, pipirų. Užpylimui: 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas maltų džiūvėsių.

Virtas bulves sumalti, sudėti miltus, druską ir suminkyti. Tešlą iškočioti, supjaustyti lygiais gabalais ir daryti apvalius kukulius, įdedant į vidurį įdaro.

Įdarui dešrą, išmirkytą bandelę ir pakepintą riebaluose svogūną sumalti, įdėti pipirų, druskos ir sumaišyti.

Kukulius dėti į pasūdytą verdantį vandenį, kai iškyla, išgriebti, nuvarvinti, užpilti svieste pakepintais džiūvėsiais.

Bulvių kukuliai su dešra
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...