Burokėlių salotos

REIKĖS:

350 g burokų

100 g raudonų svogūnų

300 g konservuotų kukuruzų

1 česnako galvutės

30 ml aliejaus

druska

šviežios petraožolės/krapai

GAMINIMO EIGA:

Burokėlius atvirti (40-50 min). Svogūnus plonai supjaustome. Česnaką ir žalumynus smulkiai supjaustome. Atšalusius burokus supjaustome Jums tinkamų dydžių. Burokėlius, svogūnus, česnaką ir žalumynus sudedame į gilią lėkštę ir permaišome. Nuo kukurūzų nupilame sultys, sujungiam su jau turimomis salotomis, užpilam aliejumi ir vėl viską permaišom.

Burokėlių salotos
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...