Čeburėkai

REIKĖS:

500 gramų miltų

1 stiklinės su puse vandens

3 šaukštų aliejaus

trupučio druskos

450 gramų norimos mėsos faršo

1 svogūno

1 kiaušinio

3 skiltelių česnako

pipirų,mėsos prieskonių

GAMINIMO EIGA:

1. Tešla: į šiltą vandenį įpilkite aliejų ir druską. Į miltus po truputį pilkite vandenį ir minkykite tešlą apie 10 minučių. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
2. Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną ir česnakus. Suberkite į faršą smulkintas daržoves, įmuškite kiaušinį, berkite prieskonius ir gerai išmaišykite.
3. Imkite tešlos gabaliuką ir ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite ploną blyną. Dėkite šaukštą mėsos įdaro ir, sulenkę per pusę, šakute suspauskite šonus.
4. Kepkite gerai įkaitintame aliejuje kol gražiai paruduos.
ceburekai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...