REIKĖS:
2 cukinijų
2 kiaušinių
3 šaukštų miltų
šiek tiek druskos,pipirų ir kepimo miltelių
GAMINIMO EIGA:
REIKĖS:
2 cukinijų
2 kiaušinių
3 šaukštų miltų
šiek tiek druskos,pipirų ir kepimo miltelių
GAMINIMO EIGA:
REIKĖS: 450 g vištienos 300 g pievagrybių 200 g šaldytų ankštinių pupelių 200 g šaldytų žaliųjų žirnelių 250 g šaldytų brokolių 1 svogūno 1 morkos 1 arbat. šaukš. druskos mėgstamiausių priskonių 1 stiklinė (250ml) - vandens GAMINIMO EIGA: Supjaustyti vištieną,...
REIKĖS: 500 g pieno (galima augalinio) 3 kiaušinių 200 g miltų 30 g aliejaus 30 g cukraus žiuosnelis druskos GAMINIMO EIGA: Kiaušinius suplakame su cukrumi ir druska. Įpilame 100-200 ml pieno ir išplakti. Suberti visus miltus ir vėl suplakti. Gauname vientisą masę ir...
REIKĖS: 350 g burokų 100 g raudonų svogūnų 300 g konservuotų kukuruzų 1 česnako galvutės 30 ml aliejaus druska šviežios petraožolės/krapai GAMINIMO EIGA: Burokėlius atvirti (40-50 min). Svogūnus plonai supjaustome. Česnaką ir žalumynus smulkiai supjaustome. Atšalusius...
REIKĖS: 125 g sviesto 175 g cukraus 2 kiaušiniai 250 ml pieno 300 g miltų 0,5 arb. šaukš. (15 g) kepimo miltelių 15 g vanilinio cukraus 100 g mėlynių druska GAMINIMO EIGA: Kambario temperatūros sviestą suplakite su cukrumi, po to įmuškitę kiaušinius ir vėl viską...
REIKĖS: 200 g makaronų 200 g pievagrybių 100 sūrio 2 valg. šaukšt. aliejaus 400 g faršo 1 svogūnas 1 pomidoras bazilikas mėgstamiausi prieskoniai GAMINIMO EIGA: Faršą apkepti su pievagrybiais ir svogūnų. Išvirti makaronus. Pomidorą supjaustyti griežinėliais. Sūrį...
Cukraus pasaulyje yra daugybė rūšių ir formų. Cukrų naudoja gaminant patiekalus kaip namuose, taip ir profesionalioje virtuvėje. Šiandien pakalbėsime apie populiariausias rūšis. Populiariausias – rafinuotas cukrus. Ši rūšys gaminama iš cukrinių runkelių arba...