Tiramisu

REIKĖS:

4 kiaušinių

100 g cukraus

500 g maskraponės surio

1 pakuotė biskvitinių sausainių SAVOIARDI

400 ml stiprios kavas

2-3 valg. šaukš. MARSALA vyno

kakavos pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Pasiruošti labai stiprios kavos. Į ją reikės mirkyti sausainius, tad ji turi ataušti. Suris turi būti minkštas, kambario temperatūros. Trynius nuo baltymų. Baltymus truputi papilti druska ir pastatyti į šaldytuvą. Trynius išsukti su cukrumi. Gaminant kremą reiki viska gerai išmaišyti. Maskarponės sūrį sumaišyti su tryniais(galima su šakute). Baltymus išimti iš šaldytuvo ir išplakti iki standumo. Baltymus dalimis įmaišyti į maskarponės ir trynių masę. Kremas paruoštas! Kavą įpilti į lėkštutę ir sumaišyti su vynu. Paimti negilų indą (geriausiai būtų stiklinis). Sausainius SAVOIARDI trumpam įmerkti į kavą. Kloti sluoksnį sausainių, paberti kakava ir tiesti kremo sluoksnį, tą patį pakartoti kol baigsis sausainiai ir kremas. Užbaigti kremu. Palikti šaldytuve 8 h (geniausiai nakčiai). Paduodant papilti kakava.

P.S. Marsala vyną galima pakeisti kitu vynu arba galima vietoj vyno porą arbat. šaukš. romo arba visai gamint be alkoholio.

Tiramisu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...