Fritata su lašiša

REIKĖS:

8 baltymų

125 ml grietinėlės

170 g sūdytos lašišos

citrinos žievės

0.5 arbat. šaukš. druskos

0,5 arbat. šaukš. Pipiro

2 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus

60 g gražgarsčių

1 česnako dantuko

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Išplakite kiaušinius, kad gautųsi puri masė. Į baltymų masę sudėkite lašišą, citrinos žievę, paberkite druska ir pipiru. Viską išmaišykite.  Keptuvėje ant aliejaus apkepkite smulkintą česnaką ir gražgarsčius (30 sek). Baltymų masę perpilkite į keptuvę. Kepkite 4-5 minutes po dangčiu. Nuimkite dangtį ir pastatykite keptuvę į orkaitę. Kepkite 10-12 minučių.

Fritata su lašiša
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...