Gaspačio sriuba

REIKĖS:

1 kg geltonų pomidorų

1 didelės saldžios paprikos, perpjautas per pusę 

1 česnako skiltelės

1 svogūno

1 valg. šaukš. balto vyno acto

1 agurko be žievės perpjauto per pusę

1/4 stiklinės extra-virgin alyvuogių aliejaus

0,5 stiklinės baziliko lapų

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite grilį arba ant vidutinio ugnies. Apkepkite pomidorus ir paprikos puselę apie 5 min. 

Sutrinkite apkeptas daržoves su česnaku, svogūnu, actu, druska, pipiru ir agurko pusele. Plakite, kol gausite vienalyte masę. Nestabdydami trintuvą supilkite alyvuogių aliejų. Gautą masę perpilkite į reikiamo dydžio puodą. Supjaustykite puselę agurko ir paprikos, sudėkite į puodą ir pastatykite į šaldytuvą nakčiai.

Sriubą paduokite pagardinus druska ir pipiru, baziliko lapais ir nupurkštu aliejumi.

Gaspačio sriuba
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...