Granola

REIKĖS:

300 g avižinių dribsnių (virimo laikas 10-15 min)

180 g riešutų ir sėklų (pagal skonį)

125 ml obuolių sulčių

125 ml medaus

60 g aliejaus

2 valg. šaukš. cinamono

180 g džiovintų uogų

druskas ir malto pipiro

GAMINO EIGA:

Riešutus supjaustom mums norimais gabaliukais, kad butu patogu valgyti. Paimkite indą ir sumaišykite riešutus su dribsniais. Į atskirą puodą supilkite visus skystus ingridinetus, cinamoną, druską ir maltą pipirą. Puodą pastatome ant ugnies ir maišome kol visi ingredienti nesusijungs(virti nereikia). Karštą skystį įpilkite į sausus ingridientus ir viską gerai išmaišykite. Gauta masę išdedam ant kepimo indo. Įkaitintoje orkaitėje iki 160 laipsnių kepame 40 minučių. Kas 10 minučių permaišome, kad granola gerai iškeptu. Kol gaminasi granola supjaustome uogas. Kai iškeps granola ją išimame iš orkaitės ir palaukiame kol atauš iki kambario temperatūros ir sumaišome su uogomis.

 

 

Granola
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...