Įdarytos bulvės

1 kg vidutinio dydžio bulvių.

Įdarui: 300 g arbatinės dešros, 1 bandelė, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 0,5 šaukšto riebalų, druskos, pipirų, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštas miltų.

Neluptas bulves apvirinti. Dar kietokas bulves nulupti, nupjauti apačią ir išskobti vidurį.

Paruošti įdarą: bandelę išmirkyti vandenyje, gerai nuspausti, svogūną apkepinti riebaluose. Dešrą, bandelę ir svogūną sumalti. Į tešlą sudėti kiaušinius, pipirus, druską ir gerai išmaišyti. Bulves pridėti įdaro ir sustatyti į paruoštą apkepo indą, užpilti truputį vandens ir kepti. Bulvėms suminkštėjus, užpilti su miltais išplaktą, pasūdytą grietinę ir dar pakepti. Paduoti su raugintais kopūstais.

Įdarytos bulvės
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...