1 kg vidutinio dydžio bulvių.
Įdarui: 300 g arbatinės dešros, 1 bandelė, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 0,5 šaukšto riebalų, druskos, pipirų, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštas miltų.
Neluptas bulves apvirinti. Dar kietokas bulves nulupti, nupjauti apačią ir išskobti vidurį.
Paruošti įdarą: bandelę išmirkyti vandenyje, gerai nuspausti, svogūną apkepinti riebaluose. Dešrą, bandelę ir svogūną sumalti. Į tešlą sudėti kiaušinius, pipirus, druską ir gerai išmaišyti. Bulves pridėti įdaro ir sustatyti į paruoštą apkepo indą, užpilti truputį vandens ir kepti. Bulvėms suminkštėjus, užpilti su miltais išplaktą, pasūdytą grietinę ir dar pakepti. Paduoti su raugintais kopūstais.