Indiška duona Naan keptuvėje 

REIKĖS:

250 g miltų

100 ml graikiško natūralaus jogurto

100 ml šilto vandens

1 arbat. šaukš. sausų mielių 

0.5 arbat. šaukš. cukraus

0,5 arbat. šaukš. druskos

0,5 arbat. šaukš. Kepimo miltelių

GAMINIMO EIGA:

Į dubenį suberkite mieles, cukrų, supilkite vandenį ir išmaišykite. Plikite trumpam pastovėti. 

Kitame dubenyje sumaišykite jogurtą ir kepimo miltelius.

Į didesnį dubenį supilti vandenį su mielėmis ir cukrumi, jogurtą su kepimo milteliais, įberti druskos ir įsijoti miltus. Minkyti tešlą apie 5 minutes. Dubenį su tešla uždengti virtuviniu rankšluosčiu ir palikti kilti šiltoje vietoje apie 50 – 60 minučių.

Tuomet tešlą padalinti į 6 lygias dalis ir iškočioti 16 cm skersmens paplotėlius.

Įkaitinti keptuvę be riebalų ir kepti paplotėlius iš abiejų pusių po kelias minutes. Kai kepant pradės atsirasti oro pūslės, apversti kitą pusę.

Indiška duona Naan keptuvėje 
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...