Itališki bulvių vitrinukai su dešrelėmis

*4 porcijos

REIKĖS:

2 valg. šaukš. rapsų aliejaus 

1 raudonos paprikos (supjaustytos mažais gabaliukais)

1/2 vidutinio svogūno smulkiai supjaustyto

350 g nevirtų itališkų dešrelių (Varna nuimta)

1 arbat. šaukš. smulkinto česnako

1 arbat. šaukš. Itališkų prieskonių

1 arbat. šaukš. druskos

1/4 arbat. šaukš. Juodųjų pipirų

500 g itališkų bulvių vitrinukų

1 stiklinės vištienos sultinio

1 stiklinės supjaustytų vynuoginių pomidorų

1 stiklinės smulkintų špinatų

1/2 stiklinės tarkuoto parmezano

GAMINIMO EIGA:

Į vidutinio dydžio keptuvę įpilkite rapsų aliejų. Ant vidutinio ugnies apkepkite svogūnus ir papriką (apie 3-4 min). Į keptuvę sudėkite dešreles. Kepant dešreles sutrupinkite jas jus norimais gabaliukais. 

Paberkite česnaku ir itališkais prieskoniais ir kepkite dar 1-2 min. 

Į keptuvę įberkite virtinukus, užpilkite sultiniu ir suberkite pomidorus. Užvirkite sultinį ir virkite, uždenkite ir troškinkite kol virtinukai taps minkšti (apie 5 min).

Nuimkite dangtį. Įmaišykite špinatus ir parmezaną, uždenkite dangčiu ir duokite pastovėti 5 min. Paduokite.

Itališki bulvių vitrinukai su dešrelėmis
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...