600 g jautienos šlaunies.
Įdarui: 1 svogūnas, 1 bandelė, 50 g lašinukų, 100 g virto kumpio, druskos, pipirų, 1 šaukštas riebalų, 2 kiaušiniai.
Nuo mėsos nupjaustyti plėves, perpjauti ją skersai raumenų, kad būtų kuo didesnis vientisas gabalas, ir išmušti. Paruošti įdarą: svogūną, kumpį, lašinukus ir išmirkytą piene bandelę sumalti, pasūdyti, įberti pipirų ir gerai išsukti. Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, supjaustyti į 4 dalis. Mėsą aptepti įdaru, ant jo eilute sudėti kiaušinius, susukti ir surišti virvele. Dėti į keptuvę, užpilti karštais riebalais ir, nuolat palaistant, iškepti orkaitėje. Iškepus nuimti siūlus, supjaustyti riekutėmis, užpilti tuo -pačiu padažu, kuriame kepė. Paduoti su virtomis bulvėmis.