Jautienos vyniotinis su kumpio įdaru

600 g jautienos šlaunies.

Įdarui: 1 svogūnas, 1 bandelė, 50 g lašinukų, 100 g virto kumpio, druskos, pipirų, 1 šaukštas riebalų, 2 kiaušiniai.

Nuo mėsos nupjaustyti plėves, perpjauti ją skersai raumenų, kad būtų kuo didesnis vientisas gabalas, ir išmušti. Paruošti įdarą: svogūną, kumpį, lašinukus ir išmirkytą piene bandelę sumalti, pasūdyti, įberti pipirų ir gerai išsukti. Kiaušinius kietai išvirti, nulupti, supjaustyti į 4 dalis. Mėsą aptepti įdaru, ant jo eilute sudėti kiaušinius, susukti ir surišti virvele. Dėti į keptuvę, užpilti karštais riebalais ir, nuolat palaistant, iškepti orkaitėje. Iškepus nuimti siūlus, supjaustyti riekutėmis, užpilti tuo -pačiu padažu, kuriame kepė. Paduoti su virtomis bulvėmis.

Jautienos vyniotinis su kumpio įdaru
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...