Kumpio lietiniai

50 g lašinukų, 50 g virto kumpio, 2 kiaušiniai, pipirų, druskos. Maltų džiūvėsių tiek, kad tešla būtų tiršta.

Lašinius ir virtą kumpį smulkiai supjaustyti. Kiaušinius suplakti, sudėti džiūvėsius, lašinukus ir kumpį, įberti pipirų, druskos ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Tešlą šaukšteliu suleisti į verdantį sultinį.

Kumpio lietiniai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...