Lietiniai su kepenine dešra

Tešlai: 2 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 200 g | miltų, druskos.

Įdarui: 300 g kepeninės dešros, 3 šaukštai grietinės, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, druskos, pipirų.

Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti svieste, sudėti kepeninę dešrą, grietinę, druską, pipirus ir patroškinti.

Užmaišyti tešlą lietiniams, dalį tešlos atpilti. Iškepti plonus lietinius, patepti įdaru ir susukti. Lietinius pamirkyti

Likusioje praskiestoje tešloje, pavolioti džiūvėsiuose ir apkepinti. Paduoti su grybų padažu.

Lietiniai su kepenine dešra
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...