Mielinis vyniotinis su dešra

250 g miltų, 0,5 stiklinės pieno, mielių, 2 šaukštai taukų, druskos.

Įdarui: 1 šaukštas riebalų, 2 šaukštai miltų, t šaukštas pomidorų tyrės, 100 g arbatinės dešros,

Mieles ištrinti, įdėti cukraus, įpilti truputį pieno ir miltų, užmaišyti ir pastatyti, kad pakiltų. Tešlai pakilus, sudėti likusius miltus, pieną, ištirpintus taukus, druską, gerai išminkyti ir vėl pakildinti. Iškočioti piršto storumo lakštą.

Tuo tarpu miltus pakepinti svieste, sudėti pomidorų tyrę ir sumaltą dešrą, atskiesti sultiniu iki tirštos masės. Šiuo įdaru aptepti tešlą ir suvynioti. Vyniotinį supjaustyti atskiromis bandelėmis, jas stačias sudėti į apkepo indą ir iškepti. Paduoti karštą su pomidorų padažu.

Mielinis vyniotinis su dešra
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...