250 g miltų, 0,5 stiklinės pieno, mielių, 2 šaukštai taukų, druskos.
Įdarui: 1 šaukštas riebalų, 2 šaukštai miltų, t šaukštas pomidorų tyrės, 100 g arbatinės dešros,
Mieles ištrinti, įdėti cukraus, įpilti truputį pieno ir miltų, užmaišyti ir pastatyti, kad pakiltų. Tešlai pakilus, sudėti likusius miltus, pieną, ištirpintus taukus, druską, gerai išminkyti ir vėl pakildinti. Iškočioti piršto storumo lakštą.
Tuo tarpu miltus pakepinti svieste, sudėti pomidorų tyrę ir sumaltą dešrą, atskiesti sultiniu iki tirštos masės. Šiuo įdaru aptepti tešlą ir suvynioti. Vyniotinį supjaustyti atskiromis bandelėmis, jas stačias sudėti į apkepo indą ir iškepti. Paduoti karštą su pomidorų padažu.