Naminiai varškėtukai

REIKĖS:

200 g varškės

1 kiaušinio

80 g miltų + 20-50 g išminkimui

1 arbat. šaukš. cukraus (pagal skonį)

žiupsnelis druskos

žiupsnelis vanilinio cukraus

GAMINIMO EIGA:

Varškę sumaišyti su kiaušiniu, druska, cukrumi, kad gautųsi vientisa masė(galima naudoti maišytuvą).

Persijoti miltus su miltų sijotuvu į indą su varške ir išminkyti rankom.

Papilti stalą miltais, ir išminkyti dar karta tešlą ant stalo. Tešla turi vos vos lipni prie rankų. Iš tešlos padarome dešrą, supjaustome gabaliukais ir 10 minučių padedame į šaldytuvą.  Į sūdytą verdanti vandenį sudedam varškėčius ir būtinai maišome, kad jie nesuliptu. Kai varškėčiai pasikels į viršų, verdam dar 4-5 min. Paduodame su grietine, medumi, sviestu…eksperementuokite!

Naminiai varškėtukai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...