Naminis adžaruli

PAGRINDUI REIKĖS:

2 kiaušinio baltymų

180 g varškės

40 g avižų dribsnių (su greitu virimo laiku 5 min)

1/3 arbat. Šaukš. kepimo miltelių 

džiovintas česnako + druskos + mėgstamiausių prieskonių

ĮDARUI REIKĖS:

40 g tarkuoto sūrio

50 g jogurto (arba grietinės) 

2 kiaušinių trinių

druska ir prieskoniai pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Varškę, kiaušinių baltymus, avižų dribsnius, kepimo miltelius ir prieskonius išmaišome. Formuojame 2 laivelius ir iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepame 15-20 minučių. Kol kepa pagrindai gaminam įdarą. Jogurtą (grietinę), sūrį ir prieskonius išmaišome. Išimam iš orkaitės laivelius ir padalinus per pus pagamintą įdarą sudedame į laivelius ir per vidurį dedame po vieną trynį. Dar kepame 6 minutes.

Naminis adžaruli
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...