Paštetas su kumpiu

Tešlai: 250 g miltų,

125 g margarino,

1 kiaušinis,

1 šaukštas druskos,

1 šaukštas 995 acto,

0,5 arbatinio šaukštelio druskos.

Įdarui: 250 g virto kumpio,

4 kiaušiniai arba 4 šaukštai grietinės.

Miltus supilti ant lentos, margariną susmulkinti ir paskleisti miltuose. Įmušti kiaušinį, įberti druskos ir peiliu kapoti, kol riebalų trupiniai liks žirnio dydžio. Tada supilti actą ir rankomis greitai suminkyti. Pastatyti šaltoje vietoje, kad sustingtų.

Šią tešlą galima šaltoje vietoje laikyti 2-3 savaites. Geriausiai ji išsilaiko įdėta į plastmasinį maišelį ir pakabinta. Kai reikia, atsipjaunama tešlos dalis ir kočiojama.

Apkepo indą ištepti riebalais ir iškloti tešla. Kumpį smulkiai supjaustyti, sudėti ant tešlos, paskleisti lygiu sluoksniu, Ant kumpio galima įmušti kiaušinius arba jį palaistyti grietine. Likusia iškočiota tešla kumpį uždengti ir subadyti, kad išeitų garas. Kepti 30 min.

Paštetas su kumpiu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...