Pertrinta daržovių sriuba

1 dėžutė konservų „Troškinta jautiena“, 1 svogūnas, 1 morka, 2 šaukštai sviesto, 250 g bulvių, 250 g kopūstų, 1 stiklainis konservuotų žirnelių, 1 šaukštas miltų, 1 litras vandens, 1 litras pieno, druskos.

 

Svogūnus ir morkas stambiai sutarkuoti, pakepinti konservų riebaluose, Į puodą sudėti pakepintas daržoves, bulves, kopūstus, žirnelius ir konservų mėsą, užpilti vandeniu, virti, kol daržovės suminkštės. Išvirusią sriubą perkošti, daržoves ir mėsą sumalti. Į daržovių sultinį sudėti permaltas daržoves, svieste pakepintus miltus, supilti verdantį pieną ir užvirti. Paduoti su skrebučiais.

Pertrinta daržovių sriuba
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...