*6-8 porcijos
REIKĖS:
3 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus + papildomai, kad nutepti kepimo skardą
1 ir 3/4 stiklinės tarkuoto parmezano
900 g raviolių su sūriu
2 didelių plaktų kiaušinių
1,5 stiklinės picos padažo
2 stiklinių tarkuotos mocarelos
1 stiklinės gabaliukų itališkų dešrelių
3/4 stiklinės supjaustytų peperonį
1 saldžios paprikos, supjaustytos kubikėliaias
8 pievagrybių, plonai supjaustytų
60 g šoninės, supjaustytų plonai
1/4 svogūno
1 stiklinė supjaustyto bziliko
GAMINIMO EIGA:
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Išvirkite raviolius 1-2 min mažiau, nei parodytą ant pakuotės.
Nutepkite kepimo skardą alyvuogių aliejumi ir paberkite parmezanu. Raviolius gerai sumaišykite su suplaktais kiaušiniais, alyvuogių aliejumi, 0,5 stikline tarkuoto parmezano ir 0,5 arbat. šaukš. druskos.
Sudėkite raviolius ant skardos, kad gautųsi vienas sluoksnis ir paberkite 0,5 stiklinės parmezano.
Kepkite orkaitėje apie 25 min.
Išimkite raviolius iš orkaitės. Nutepkite raviolius picos padažu. Paberkite mocarela ir likusia 1/4 stikline parmezano. Sudėkite chaotiškai š viršaus itališkos dešros gabaliukus, peperonį, paprikos gabaliukus, pievagrybius, smulkiai supjaustytą svogūną ir šoninę. Kepkite orkaitėje, kol sūris išsilydys ir apskrus. Apie 5 min. Prieš paduodant paberkite baziliku.