Pupelės su rūkyta šonine

300 g pupelių, 100 g rūkytos šoninės, 150 g arbatinės dešros.

Padažui: 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai pomidorų tyrės, druskos, raudonųjų pipirų, cukraus.

Pupeles iš vakaro pamerkti, išvirti tame pačiame vandenyje, kuriame mirko. Rūkytą šoninę išvirti mažame kiekyje vandens. Paruošti padažą: smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti svieste, įberti miltus, įpilti likusio nuo mėsos sultinio, pomidorų tyrės. Padažą užpilti ant pupelių. Mėsą ir arbatinę dešrą supjaustyti kubeliais, sudėti į pupeles. Pasūdyti, įberti cukraus, raudonųjų pipirų ir pavirinti, Paduoti su virtomis bulvėmis.

Pupelės su rūkyta šonine
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...