Salierų sriuba su dešra

2 salierai, 300 g bulvių, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 250 g arbatinės dešros, druskos, 1 stiklinė grietinės.

Salierus nulupti ir, smulkiai supjausčius, patroškinti su sviestu. Sudėti kubeliais supjaustytas bulves, užpilti vandeniu ir virti 30 min. Baigiant virti, sudėti smulkiai supjaustytą dešrą, svieste pakepintus miltus, pasūdyti. Paduodant užbalinti grietine.

Salierų sriuba su dešra
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...