200 g arbatinės dešros, 200 g virtų bulvių, 200 g raugintų agurkų, 1 raugintas arba žalias rūgštus obuolys, 2 svogūnai, 1 stiklinė majonezo. Dešrą, agurkus, bulves, obuolius ir svogūnus supjaustyti plonais šiaudeliais, sumaišyti ir pasūdyti. Užpilti majonezu.
Makaronų magija: 10 receptų kiekvienam vakarui
Makaronų Magija: 10 Receptų Kiekvienam Vakarui 1. Klasikinis Bolonijos Spageti 2. Kremiški Brokolių ir Sūrio Makaronai 3. Aštrūs Makaronai su Čili ir Česnaku 4. Jūros Gėrybių Makaronai 5. Vegetariški Makaronai su Riešutų Padažu 6. Pikantiški Makaronai su Feta Sūriu ir...