Sangrija su gervuogėmis ir mėlynėmis

REIKĖS:

750 ml raudono vyno

1 stiklinės cukraus

1 stiklinės likerio iš aviečių

1 stiklinės degtinės su uogų skonių

1 stiklinės gazuoto vandens

0,5 stiklinės šviežių citrinų sulčių

170 g gervuogių

170 g mėlynių

GAMINIMO EIGA:

Sirupui pagaminti reikia nedideliame puode sumaišyti cukrų ir 0,5 stiklinės vandens, maišant užvirti ir virti, kol cukrus ištirps, apie 5 min.

Atvėsinkite sirupą ir supilkite į 3 litrų ąsotį.

Į ąsotį įpilkite vyno, likerio, degtinės, gazuoto vandens ir citrinų sulčių, viską gera išmaišykite. Suberkite gervuoges ir mėlynes. Uždenkite ąsotį maistine plėvele. Pastatykite sangriją į šaldytuvą 4 valandom arba visai nakčiai. 

Paduokite su ledo kubikėliais ir papuoškite mėlynėm.

Sangrija su gervuogėmis ir mėlynėmis
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...