Sausainiai su parmezanu ir avietėm prie kavos

REIKĖS:

1 stiklinės miltų + papildomai paberti 

1 stiklinės pilno grūdo miltų

4 arbat. šaukš. kepimo miltelių 

1/4 arbat. šaukš. druskos

1/4 arbat. šaukš. pipiro

30 g tarkuoto parmezano

4 valg. šaukš. Salto sviesto

1 stiklinės aviečių

1 stiklinės miltų

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo skarda nuklokite kepimo popieriumi. 

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, pipirą ir parmezaną ir viską gerai sumaišykite. 

Sviesta sutarkuokite į dubenį ir gerai permaišykite rankom. Sudėkite į dubenį avietes. Palaipsniui įpilkite pieną.

Turi gautis minkšta, elastiška tešla. 

Pabarkite ant paviršiaus miltų. Iškočiokite tešlą, kad ji būtų 1-2 cm. Peiliu arba stiklainiu padarykite apskritimus. Sud4kite ant kepimo skardos ir kepkite 12-15 min.

Sausainiai su parmezanu ir avietėm prie kavos
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...