Šokoladinis „dipas” keptuvėje su zefyru 

*6-8 porcijos

REIKĖS:

340 g šokolado, supjaustyto nedideliais gabaliukais

3 valg. šaukš. sviesto

1 stiklinės graikinių riešutų

3 stiklinių mažų zefyriukų maršmelou

Krekerių

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. 

Ant vidutinio ugnies, ant keptuvės išlydykite sviestą ir apkepkite graikinius riešutus, kol atsiras malonus kvapas. Nuimkite nuo ugnies sudėkite ant riešutu šokolado gabaliukus. 

Pavirš šokolado sudėkite zefyrą ir kepkite orkaitėje, kol zefyras pradės ruduoti. 

Paduokite su krekeriais.

Šokoladinis "dipas" keptuvėje su zefyru 
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...