Suktinukai

REIKĖS:

4 tortilijų be glitimo

pomidorų padažo pagal skonį

1/2 stiklinės tarkuotos mocarelos

Šviežio špinato

1-2 atvirtos vištienos/kalakutienos krutinėlės

džiovinto baziliko pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite keptuvę ant vidutinio ugnies. Atsargiai pašildykite tortilijas iš abiejų pusių, patepkite jas padažu, paberkite sūriu, sudėkite supjaustytos krutinėlės gabaliukus. Susukite tortiliją, stenkitės jų neperpildyti, kad tortiliją nesuplyštu. Sudėkite tortillas ant lėkštės, kad siūlė būtų apačioje. Į keptuve įpilkite alyvuogių aliejaus, tada kiekvieną tortilija apkepkite(pirmą pusę kepkite kur yra siūlė). Kepkite 3-5 minutes iš kiekvienos pusės. Iškeptas tortilijas supjaustykite į 3-4 dalis. Paduokite su norimu padažu.

Suktinukai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...