Šviežių kopūstų sriuba

500 g rūkytos mėsos,

1 kopūsto gūžė,

1 morka,

1 svogūnas,

1 petražolės šaknis,

2 šaukštai pomidorų tyrės,

lauro lapelis,

pipirų,

0,5 šaukšto miltų,

0,5 šaukšto sviesto,

0,5 stiklinės grietinės,

3,5 litro vandens,

Mėsą gerai nuplauti, užpilti šaltu vandeniu, sudėti prieskonius ir išvirti. Kopūstus smulkiai supjaustyti, tarp rankų sutrinti, pabarstant druska, ir sudėti į sultinį. Kartu sudėti sutarkuotas, riebaluose pakepintas morkas, petražoles ir svogūnus. Kai daržovės išvirs, supilti pomidorų tyrę ir svieste pakepintus miltus. Paduodant užbalinti grietine.

Šviežių kopūstų sriuba
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...