Visuomet reikia gerai atskirti trynius, nuo baltymų, nes, mušant putelę, pasitaikęs trynys gali sukliudyti gerai suplakti.
Kiaušinius reikia visada mušti per vidurį peiliu, perpus perskirti, prilaikant; trynį nuristi į vieną, paskui į kitą pusę; tokiu būdu išsiskiria baltymai, kuriuos pilti į vieną indą, o trynius į atskirtus – į kitą.
Mušti kiaušinius reikia atsargiai; skylutę pradūrus žiūrėti ar kiaušinis šviežias, ir tik patikrinus skirstyti trynius.
Kiaušinių kiautus galima sunaudoti buteliams, ropikėms ir kt. indams valyti.
Tryniai, skirti tortams, pyragams ir t.t., reikia trinti moliniam dubeny mediniu šaukštu su smulkiu cukrum šiltoj vietoj.
Baltymus, tai pat ir grietinėlę, reikia mušti šaltoj vietoj; geriausia iki mušimo laikyti ant ledo ar sniege.
Makaronų magija: 10 receptų kiekvienam vakarui
Makaronų Magija: 10 Receptų Kiekvienam Vakarui 1. Klasikinis Bolonijos Spageti 2. Kremiški Brokolių ir Sūrio Makaronai 3. Aštrūs Makaronai su Čili ir Česnaku 4. Jūros Gėrybių Makaronai 5. Vegetariški Makaronai su Riešutų Padažu 6. Pikantiški Makaronai su Feta Sūriu ir...