Taisyklės kiaušiniams vartoti

Visuomet reikia gerai atskirti trynius, nuo baltymų, nes, mušant putelę, pasitaikęs trynys gali sukliudyti gerai suplakti.
Kiaušinius reikia visada mušti per vidurį peiliu, perpus perskirti, prilaikant; trynį nuristi į vieną, paskui į kitą pusę; tokiu būdu išsiskiria baltymai, kuriuos pilti į vieną indą, o trynius į atskirtus – į kitą.
Mušti kiaušinius reikia atsargiai; skylutę pradūrus žiūrėti ar kiaušinis šviežias, ir tik patikrinus skirstyti trynius.
Kiaušinių kiautus galima sunaudoti buteliams, ropikėms ir kt. indams valyti.
Tryniai, skirti tortams, pyragams ir t.t., reikia trinti moliniam dubeny mediniu šaukštu su smulkiu cukrum šiltoj vietoj.
Baltymus, tai pat ir grietinėlę, reikia mušti šaltoj vietoj; geriausia iki mušimo laikyti ant ledo ar sniege.

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...