Tarkuotų bulvių didžkukuliai su mėsos įdaru
Tarkuotų bulvių didžkukuliai su mėsos įdaru

Sudėtis : Bulvių masė (80%): bulvių tarkis (62,7%), virtos bulvės (31,2%), bulvių krakmolas, druska, antioksidantas: askorbo rūgštis.
Mėsos įdaras (20%): kiauliena (51,3%), lašiniai (27,2%), bulvių dribsniai, vanduo, džiovinti svogūnai, juodieji pipirai, druska, prieskoniai.

Paruošimas: Didžkukulius sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį (1,5-2 l) ir pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno. Kuomet iškils į paviršių, virti dar 20-25 min. Rekomenduojama prieš sudedant didžkukulius į verdantį vandenį įdėti 2 arbatinius šaukštelius (15g) krakmolo, išmaišyto nedideliame kiekyje šalto vandens, tuomet didžkukuliai tikrai neištiš.

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...