Tortas iš sausainių be kepimo

REIKĖS:

400 g sausainių (gaidelis)

600 g grietinės( 20-25% riebumo)

100 g graikinių riešutų

100 g cukraus

1 valg. šaukš vanilinio cukraus

GAMINIMO EIGA:

Grietinę, cukrų ir vanilinį cukrų atskirame inde sumaišyti, kad cukrus pilnai ištirptu. Kokia forma tinka mūsų tortui? Geriausiai naudoti stilinę, kvadratinę formą, bet šiaip tinka bet kokia, svarbiausia, kad būtų su aukštom sienelėm. Formos dugną nutepkite truputi grietinę( 2-3 valg.šaukš.). Pirmu sluoksniu išdedame sausainius ir nutepame grietine, vėl sausainius ir darome kol nesibaigs sausainiai arba kremas. Paskutinis sluoksnis turi būti iš kremo(turi pienai užkloti sausainius, kad jie nesimatytų).Apkepkite riešutus ant sausos keptuvės, sutrupinkite peiliu ir paberkite Jūsų tortą. Pastatyti tortą nakčiai į šaldytuvą.

P.S. jeigu turite alergiją riešutams, vietoj jų galima naudoti šokoladą.

Tortas iš sausainių be kepimo
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...