Traški žuvies file

Ingredientai

Apie 1kg žuvies filė
4 riekės batono
2 vnt kiaušinių
2 šaukšteliai aliejaus (būtu gerai naudoti alyvuogių)
4 šaukštai majonezo
1 šaukštelis garstyčių
citrinų sultys (prireiks nedaug todėl galima naudoti puse citrinos)
smukintu petražolių

Žingsniai

Žingsnis 1 Batono riekes sudėkite į smulkintuvą ir sumalkite.

Žingsnis 2 Pakepinkite sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus ir palikite atvėsti.

Žingsnis 3 Tuomet sumaišykite su aliejumi, druska ir pipirais

Žingsnis 4 Žuvies file supjaustykite vienodais gabalėliais.

Žingsnis 5 Kiekvieną gabalėlį pamerkite į kiaušinio plakinį ir pavoliokite po batono trupinėlius.(Trupiniai turi gražiai prilipti)

Žingsnis 6 Gabalėlius dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.

Žingsnis 7 Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min (kepimo laikas priklausys gabalėlių dydžių)

Žingsnis 8 Padažui paruošti dubenelyje sumaišykite majonezą,garstyčias,slakelį citrinų sulčių,petražoles.

Traški žuvies file
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...