Ingredientai
400 gramų pievagrybių
2 morkos
4 vidutinės bulvės
1 mažas raudonas svogūnas
4 česnako skiltelės
druskos,pipirų ir kitų norimų prieskonių pagal skonį
grietinėlės
GAMINIMO EIGA:
Bulves sudedame į sūdytą vandenį ir užkaičiame puodą. Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Smulkiai supjaustome svogūną ir česnaką ir kepame keptuvėje ant mažos ugnies. Sutarkuojame morkas ir taip pat sudedame į keptuvę. Nuplautus pievagrybius supjaustome riekelėmis ir dedame kepti į keptuvę šalia morkų ir svogūno. Patroškiname viską apie 10 minučių. Viską sudedame į jau verdantį vandenį su bulvėmis. Verdame apie 25 minutes. Baigus virti sutriname viską blenderiu. Įpilame truputį grietinėlės ir pagardiname prieskoniais.