Trinta pievagrybių sriuba

Ingredientai

400 gramų pievagrybių

2 morkos

4 vidutinės bulvės

1 mažas raudonas svogūnas

4 česnako skiltelės

druskos,pipirų ir kitų norimų prieskonių pagal skonį

grietinėlės

GAMINIMO EIGA:

Bulves sudedame į sūdytą vandenį ir užkaičiame puodą. Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Smulkiai supjaustome svogūną ir česnaką ir kepame keptuvėje ant mažos ugnies. Sutarkuojame morkas ir taip pat sudedame į keptuvę. Nuplautus pievagrybius supjaustome riekelėmis ir dedame kepti į keptuvę šalia morkų ir svogūno. Patroškiname viską apie 10 minučių. Viską sudedame į jau verdantį vandenį su bulvėmis. Verdame apie 25 minutes. Baigus virti sutriname viską blenderiu. Įpilame truputį grietinėlės ir pagardiname prieskoniais.

trinta pievagrybiu sriuba
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...