Troškinys su vištiena ir daržovėm

 

REIKĖS:

450 g vištienos

300 g pievagrybių

200 g šaldytų ankštinių pupelių

200 g šaldytų žaliųjų žirnelių

250 g šaldytų brokolių

1 svogūno

1 morkos

1 arbat. šaukš. druskos

mėgstamiausių priskonių

1 stiklinė (250ml) – vandens

GAMINIMO EIGA:

Supjaustyti vištieną, pievagrybius, svogūną, morką. Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir  apkepti vištieną su pievagrybiais (5-7 min). Apkepus vištieną prie jos pridėti supjaustytas morkas ir svogūnus (5-7 min). Visas užšaldytas daržoves sudėti į keptuve, paberti druska ir prieskoniais, viską permaišyti ir užpilti vandeniu. Palaukti kol vanduo užvirs, uždengti ir kaitinti 30 min.

Troškinys su vištiena ir daržovėm
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...