Užkepti smidrai

*4 porcijos

REIKĖS:

450 g smidrų

1 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus

druskos ir pipiro pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

Nupjaukite sausus galus nuo smidrų ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Nupurkšite alyvuogių aliejumi, paberkite druska ir pipiru. Permaišykite viską rankom. Kepkite apie 15 min, kol smidrai netaps minkšti.

Užkepti smidrai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...