Vaniliniai sausainiai 

REIKĖS:

1,5 stiklinės miltų

1/2 arbat. šaukš. druskos

1/2 stiklinės minkšto sviesto

1 stiklinės cukraus

1 didelio kiaušinio 

1 arbat. šaukš. vanilinio ekstrakto

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą nuklokite kepimo popieriumi. 

Dideliame inde sumaišykite miltus ir druską. 

Kitame inde rankų plaktuvų suplakite cukrų ir sviestą. Įmuškite kiaušinį ir vanilinį ekstraktą. Gerai viską sumaišykite. Įberkite sausus ingredientus į svisto masę. Sumaišykite, kad gautųsi vientisa masė. 

Suformuokite iš tešlos rutuliukus ir sudėkite ant kepimo skardos. Kepkite, kol sausainių kraštai taps auksiniai, apie 15 min.

 

 

Vaniliniai sausainiai. Paprastas ir grietas vanilinių sausainių receptas, kai norisi kažko saldaus. 

Vaniliniai sausainiai 
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...