Varškėčiai

REIKĖS:

500 g varškės 4%

1 kiaušinis

70 g miltų

50 g cukraus

10 g vanilinio cukraus

truputį druskos

GAMINIMO EIGA:

Varškę, kiaušinius, cukrų, druską, vanilinį cukrų pertrinti, kad gautusi vientisa masė. Miltų reikia dėti tiek, kad gautusi minkšta masė, kad galima būtų pasiimti rankomis. Ant miltais pabarstytais lentos formuojame rutuliukus ir prispaudžiame juos, kad gautusi paplotėliai. Ir keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepame paplotėlius. Varškėčius galima pateikti su uogiene, grietine, uogomis, tepamais kremais su riešutais, jogurtu.

 

Varškėčiai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...