Varškės sausainiai

REIKĖS:

220 g sviesto

220 g varškės

2 stiklinės miltų

2 kiaušinio trynių

2 valg. šaukš. vandens

0.5 stiklinės cukraus

GAMINIMO EIGA:

Prieš gaminant užšaldykite sviestą. Naudojant burokų tarką, sutarkuokite sviestą. Varškę ir miltus gerai pertrinkite rankom su sviestu. Tešlą permaišykite su tryniais ir vandeniu. Vėl pertrinkite tešlą rankom, kol ji nepradės laikyti formos. Tešlą apsukite folija ir padėkite į šaldytuvą pusvalandžiui. Ant kepimo indo padėkite kepimo popierių. Iškočiokite tešlą labai plonai ir stikline išspauskite apskritimus. Kiekvieną apskritimą apibarstykite cukrumi, perlenkite pusiau, vėl pabarstykite cukrumi ir vėl perlenkite, suformuodami trikampį. Jo viršų vėl pabarstykite cukrumi. Sudėkite sausainius ant indo ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.

Varškės sausainiai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...