Veršienos ir kumpio apkepas

200 g keptos veršienos,

200 g virto kumpio,

200 g pomidorų.

Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 4 stiklinė grietinės, 1 trynys, 1 šaukštas tarkuoto sūrio, druskos.

Keptą veršieną ir kumpį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su smulkiai supjaustytais pomidorais. Apkepo indą ištepti riebalais ir išbarstyti džiūvėsiais, sudėti mėsą, užpilti padažu.

Padažui miltus pakepinti su sviestu, supilti grietinę, įplakti trynį, sudėti tarkuotą sūrį, pasūdyti. Apkepo viršų užbarstyti tarkuotu sūriu, kepti 30 min. Paduoti su salotomis.

Veršienos ir kumpio apkepas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...