Virtas kumpio vyniotinis

Tešlai: 300 g miltų, 15 g mielių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, druskos.

Įdarui: 200 g virto. kumpio, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto.

Užminkyti .mielinę tešlą, pastatyti šiltai, kad pakiltų. Kumpį smulkiai supjaustyti, Svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, sudėti kumpį ir patroškinti.

Tešlą dėti ant miltais pabarstytos lentos ir plonai iškočioti. Ant tešlos užtepti kumpio įdarą, susukti voleliu ir supjaustyti trijų pirštų pločio gabalėliais. Pasūdytą vandenį užvirinti, dėti virtinius. Paduodant užpilti lydytu sviestu.

Virtas kumpio vyniotinis
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...