Vištiena garstyčių padaže su smidrais

REIKĖS:

2 vištienos krutinėlių

150 g smidrų

100 ml grietinėlės (35% riebumo)

2 valg. šaukš. garstyčių

1 valg. Šaukš. džiovintų petražolių

GAMINIMO EIGA:

Paberiam vištieną druska ir pipiru pagal skonį. Apdenkite kepimo popieriumi ir gerai išmuškte. Vištieną apkepame iš abiejų pusių. Užvirinkite vandenį, įberkite druskos ir virkite smirdus 3 minutes. Kol verda smirdai, paruoškite dubenį su šaltu vandeniu ir ledo kubikėliu. Kai išvirs smirdai iškaro įmeskite juos į šaltą vandenį. Tai sustabdo gaminimo procesą ir šparagai tampa traškūs ir ryškiai žali. žirneliais.Po poros minučių padėkite smidrus ant popierinio rankšluosčio, kad pašalinti drėgmę.

Dabar gaminam padažą. Į mažą puodą įpilame grietinėlę, garstyčias ir džiovintas petražoles. Padažą reikia virti tol, kol jo kiekis sumažės ir taps gana tirštas.Vištieną gausiai užpilkite paruoštu padažu ir patiekite su šparagais.

Vištiena garstyčių padaže su smidrais
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...