Vištiena saldžiarūgščiame padaže

REIKĖS:

500 g mėsos

120 g morkų

2 paprikas

2 česnako dantukų

2 cm imbiero

60 g sojų padažo

45 g ryžių acto

110 g vandens

40 g cukraus

25 g kukurūzų krakmolo

aitriųjų paprikų pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Papriką supjaustykite vienodais kubikėliais. Morkas supjaustykite rutuliukais. Česnaką supjaustyti labai smulkiai. Šviežią imbiero šaknį supjaustom plonom skiltelėmis. Aitriąją papriką smulkiai supjaustykite(į patiekalą dėkite pagal skonį). Keptuvėje ant aliejaus apkepkite papriką (nereikia troškinti).

Kad pagaminti padažą reikia atskirame indelyje sumaišyti krakmolą, sojų padažą, cukrų, actą ir vandenį. Apkeptus pipirus atidedame į šoną ir keptuvėje apkepame morkas, kai jos taps minkštos, bet nepraras traškumo į keptuvę sudėkite česnaką, imbiero ir kepkite minutę. Po to šioje keptuvėje apkepkite mėsą(galima naudoti kiaulieną, jautiną arba vištieną). Svarbu mėsos netroškinti. Mėsos gabaliukai neturi lipti vienas prie kito. Jeigu keptuvė maža, kepkite ją dalimis. Kai mėsa bus iškepta įdėkite aitriąją papriką, apkeptą morką ir papriką. Maišydami apkepam porą minučių ir gerai išmaišykite padažą įpilame į keptuvę. Ugnis turi būti maksimali, kepant ant tokios ugnies reikia pastoviai maišyti. Po poros minučių padažas pradės tirštėti. Nuo ugnies nuimame kai padažas bus Jums patinkančio tirštumo. Patiekalą pateikiame iškarto.

Vištiena saldžiarūgščiame padaže
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...