REIKĖS:
2 vištienos krutinėlės
1 skardinė konservuotų kukurūzų
1 skardinė konservuotų raudonų pupelių
2 pomidorai
1 žalia paprika
1 svogūnas
petražolės
vištienos prieskoniai
Padažas:
3 valg. šaukš. augalinio aliejaus
3 valg. šaukš. acto
3 valg. šaukš. garstyčių
2 valg. šaukš. medaus
1/2 arbat. šaukš. čiobrelių
GAMINIMO EIGA:
Vištieną nuplauti ir išdžiovinti, supjaustyti (3×3), paberti prieskoniais ir apkepti. Nupilti vandenį nuo kukurūzų ir pupelių. Pipirus, pomidorus ir svogūnus supjaustyti. Supjaustyti petražoles. Visus ingredientus sudėti į lėkštę. Atskirame indelyje sumaišyti actą, aliejų, garstyčias ir čiobrelius ir paliekam pusvalandžiui. Po to salotas užpilti padažu.