Vyniotiniai-paštetėliai su kumpiu

Tešlai: 250 g miltų, 125 g margarino, 1 kiaušinis, 1 šaukštas 905 acto, druskos.

Įdarui: 300 g virto kumpio, 1 svogūnas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, 2 šaukštai sultinio, garstyčių, petražolių.

Tešla paruošiama taip pat, kaip ir paštetui su kumpiu. Įdarui galima naudoti virto kumpio likučius. Kumpį sumalti, svogūną smulkiai supjaustyti, įdėti pomidorų tyrės, garsty* čių, sultinio ir smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Gerai išsukti.

Tešlą iškočioti 1 cm storio, ant jos užtepti įdarą ir susukti. Vyniotinį supjaustyti 2-3 pirštų pločio riekutėmis, dėti į skardą, aptepti kiaušiniu ir iškepti.

Vyniotiniai-paštetėliai su kumpiu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...