Tešlai: 250 g miltų, 125 g margarino, 1 kiaušinis, 1 šaukštas 905 acto, druskos.
Įdarui: 300 g virto kumpio, 1 svogūnas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, 2 šaukštai sultinio, garstyčių, petražolių.
Tešla paruošiama taip pat, kaip ir paštetui su kumpiu. Įdarui galima naudoti virto kumpio likučius. Kumpį sumalti, svogūną smulkiai supjaustyti, įdėti pomidorų tyrės, garsty* čių, sultinio ir smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Gerai išsukti.
Tešlą iškočioti 1 cm storio, ant jos užtepti įdarą ir susukti. Vyniotinį supjaustyti 2-3 pirštų pločio riekutėmis, dėti į skardą, aptepti kiaušiniu ir iškepti.